-
Per fer
la compota de poma, poseu en un cassó la poma pelada i tallada a daus,
una mica de sucre i la pell de llimona i deixeu-ho coure a foc suau
durant una estona.
-
Quan la
poma sigui cuita, afegiu-hi uns quants pètals de rosa talladets a
trossos, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure un parell de minuts més.
-
Per fer
la crema de mango, poseu el mango pelat i tallat a daus en un cassó i
tritureu-lo amb el túrmix.
-
Després, passeu la crema per un colador.
-
A
continuació, poseu el sucre en una paella i deixeu-lo desfer a foc suau
que agafi un punt de caramel, per poder-hi donar forma.
-
Quan
estigui ben desfet, afegiu-hi una mica de sèsam blanc i negre,
remeneu-ho bé, retireu-ho del foc i, amb una cullera, feu dibuixos amb
el sucre sobre un paper sulfuritzat o de cuina i deixeu-lo refredar.
-
Mentrestant, desgraneu la magrana i reserveu-la en un plat.
-
I ja
per acabar, poseu la magrana al fons d'una copa, cobriu-la amb la crema
de mango, poseu-hi una caneló de compota de poma i una de mascarpone a
sobre i guarniu la copa amb
el caramel, uns pètals de rosa i una mica de sèsam.
|